Roman Tříska se způsob, jakým mu Iveta Bartošová poznamenala život, snaží zapomenout. Přestože si myslí, že Josef Rychtář „svým způsobem se k sobě s I. B. hodí“, jinak by asi svatbu nechystali, tak si nemyslí, že mu sňatek s Ivetou může přinést něco dobrého ani v žertu. „Přát mu štěstí do manželství? Nedělám si ironickou srandu z cizích lidí“ řekl Roman Tříska v rozhovoru pro časopis Sedmička.

Kdo má rád peklo, s Ivetou je na nejlepší cestě

Romana Tříska se současnému „únosu“ Bartošové směje, jak proti Macurovi vytahuje absurdní obvinění jako přes kopírák s těmi, která použila proti němu. Iveta podle něj umí být přesvědčivá a tvářit se jako oběť. Toho, že jí pomáhal lituje a být dnes ve stejné situaci, nešel by do toho a myslí si, že na to časem přijdou i její současní zachránci pánové Macura a Martucci. „Krátce a od srdce? Džambulka je stále stejná a jiná nebude, máte-li rád problémy a peklo, pak jste na nejlepší cestě“ řekl Roman Tříska.

Policie i soud Romana Třísku od všech vznesených obvinění očistili. Došli k závěru, že zpěvaččina tvrzení byla nepravdivá a šlo o řešení osobních a partnerských vztahů.

Fotogalerie
7 fotografií