I přes patnáctiletou zkušenost z prvního manželství se Nora Mojsejová (54) ve chvíli, kdy poznala Braňa Mojseje (45), chovala jako zamilovaná holka bez špetky zkušeností.

„Braňa jsem viděla na jedné firemní akci, kde vystupoval. Byl to typ muže, na kterého jsem celý život čekala,“ přiznala ve své knize slovenské podnikatelka.

Jeden jediný den po rozvodu s prvním mužem, 1. února 2003 se zamilovaný pár za účasti 150 hostů vzal. „Cítila jsem se jako v pohádce, ale vystřízlivění přišlo už během svatební noci. Hned první noc totiž Braňo zapomněl, kde bydlí, nepřišel domů a strašně se opil,“ popisuje trpké začátky Mojsejová.

„Ani na svatební cestu na Mauricius jsme nakonec nejeli, zavolal mi o pár dní později již střízlivý a tehdy jsem poprvé zalitovala."

Kontroverzní podnikatelka však i nadále při svém muži stála, i když si již byla plně vědoma toho, že jí Braňo oklamal. „Dnes už vím, proč na svatbu tolik spěchal. Jednoduše se bál, že pokud bych stihla odhalit jeho alkoholové tajemství, tak bych si ho nevzala. A v tom se nemýlil. Kdybych to bývala věděla, láska neláska, vykašlala bych se na něj,“ vypráví Nora, která je od února letošního roku znovu rozvedená.

Fotogalerie
7 fotografií