Čtyřletý syn Bořka Slezáčka Kolja dostal maličkou roli ve filmu Distant Shot a natáčení si velice užívá. Podle Bořka je na place jako doma a Slezáček má nakonec větší trému než malý Kolja. "Dnes je první ze tří natáčecích dnů Kolji ve filmu A Distant Shot. Mám větší trému než on. Toho zajímá jen to, za co pak utratí všechny ty prachy:-)," napsal na svém facebookovém profilu pyšný táta. 

Včera si ale malý klučina užil své, protože těsně před tím, než měl vyrazit na plac, ho do oka píchla vosa a to takovým způsobem, že mu opuchlina celé oko zalepila a vůbec na něj neviděl.

"Včera při natáčení ho píchla vosa pod oko, takže má úplně oteklou půlku obličeje, nemůže otevřít oko. Bude se to muset řešit doktory, protože dnes má poslední natáčecí den. Tak aby mohl odpoledne vůbec před kameru," řekl serveru Super.cz Bořek.

Bořek má z práce svého syna velkou radost a jednoznačně Kolju podporuje. "Kolja je výborný herec, ale musí se mu chtít. Když je unavený, a to po celém dni je, musejí se mu slibovat dárky a prachy. Už naprosto přesně ví, co s honorářem. Bude to playstation a tablet," dodal se smíchem moderátor.

Fotogalerie
6 fotografií