Matěj Homola byl v Indii nespočetkrát a i když ve státu Goa, ve kterém byla turistka Markéta zavražděna, byl před deseti lety, o tomto indickém městě mluví jako o nejluxusnější části Indie.

Kdybych měl doporučit místo v Indii někomu, kdo hledá luxus a totální komfort pod jednou střechou, tak bych je poslal určitě do Goi. Tam najdete všechno, od krásných pláží až po diskotéky a bary,“ prozradil Blesk.cz zcestovalý Homola.

Myslím, že to, že ji zavraždili právě v Indii je smutná náhoda. Může se to stát kdekoliv jinde na světě. V Thajsku, v evropě, u nás. Mně například zabili kamaráda na Korsice. Indie není komfortní, ale je bezpečná. Samozřejmě, že opilý Indové můžou být nebezpeční, ale jsou horší státy," svěřil se zpěvák.

Homola si Indii oblíbil dokonce natolik, že by tam jednou rád vzal svou dceru Lauru. „Dara s tím nesouhlasí, takže tam teď nepojede a já to respektuji. Pojede tam až bude sama chtít,“ řekl Homola.

Neměl bych strach, kdyby jela sama. Jezdí tam takhle spoustu holek. Člověk jen musí dodržovat určitá pravidla a vědět o místech, které není radno navštěvovat,“ dodal Matěj s tím, že jediný důvod, proč by tam Lauru nepustil by byla válka nebo zhoršené životní podmínky.

Homola má o výši kriminalitě v Indii nejspíš pravdu. Přítel zavraždené Markéty se nakonec k hrůznému činu přiznal.

Fotogalerie
5 fotografií