Že má Monika Štiková (41) řadu neurovnaných závazků potvrdila Blesku Exekutorská komora. „Z veřejné Centrální evidence exekucí opravdu vyplývá, že dotyčná čelí sedmi exekucím. Nařídil je Obvodní soud pro Prahu 6,“ řekla nám mluvčí komory Petra Báčová. A kolik vlastně máma Štiková dluží? „Celková dlužná částka činí jen na jistinách – tedy bez příslušenství jako jsou úroky, soudní poplatky, odměna advokáta, který zastupuje věřitele a dále – zhruba 300 000 korun,“ dodala Báčová.

Překvapená Štika

Blondýnce z Hostivice, přezdívané Crazy Pike, to včera doslova vyrazilo dech. „Já o žádných exekucích nevím a ani jsem o nich nebyla informována,“ vydechla překvapeně. „A také o tom tedy silně pochybuju. Navíc náš soudní systém dopustí exekuci i za pokutu vašeho dítěte, za to že nemělo třeba jízdenku,“ řekla Blesku Štiková.

Trapný týden

Matka Ornellysi uprostřed minulého týdne vymyslela, že odmítla nabídku moderovat VyVolené. „Lže! Plete si realitu a bujné fantazie a přání,“ komentoval to mluvčí Primy David Vaníček.

Na Štikovou a její rodinu pak prasklo, že o svém pohádkovém bohatství nemluví pravdu. Např. dům v Hostivici, kde bydlí, není jejich, ale mají ho pronajatý.

Fotogalerie
11 fotografií