Když zpěvačka před týdnem vypovídala na policii, všichni si mysleli, že byla podat jen informace ohledně údajného únosu do Itálie. Jenže kromě Zdeňka Macury (39) se řešil i Rychtář. „Kriminalisté chtěli od paní Bartošové slyšet, jestli ji její přítel bije a jaký mají spolu vztah. Zajímaly je i její modřiny,“ prozradil Blesku zdroj z policie.

Udání za napadení Řeč se stočila i na březnové události, kdy Iveta udala Pepu za napadení! Dokonce ho i vyhodila z domu...

Druhý den ale oznámení nečekaně stáhla a všechno hodila na kamaráda Rychtářova syna. „Ten muž mě vzal násilím do auta a tahal mě na policii" tvrdila tehdy Bartošová.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová byla vypovídat na policii TV Nova

Nové svědectví

Před týdnem ale kápla božskou a přiznala, že se přece jen něco stalo! „Žijeme spolu spokojeně dva roky. K incidentu z března uvádím, že se jednalo o ojedinělý zkrat,“ prozradila zpěvačka v protokolu, který Blesk získal od policistů. „Pan Rychtář potřebuje spát a já ho vzbudila,“ uvedla Iveta jako důvod. A to Josefa asi naštvalo.

Koneckonců sám před časem Blesku potvrdil její slova: „Pár dní byla v pohodě, a pak začala míchat prášky s alkoholem. V noci mě budila, že se jí chce na záchod...“

Fotogalerie
7 fotografií