Bartošovou odvezli do nemocnice kvůli bolestem v oblasti břicha. Byly tak silné, že údajně musela již na operaci. Ivetin nápadník a pronásledovatel Zdeněk Macura, se kterým nedávno odjela zpěvačka na dramatickou cestu do Itálie, pak TV Nova potvrdil: "Ano, Iveta je hospitalizovaná v nemocnici, je na jednotce intenzivní péče a další informace nemám k dispozici."

Blesk se proto vydal na místo, kde by měla Iveta Bartošová odpočívat po operaci a zjišťujeme více. Podrobnosti o Ivetině zdravotním stavu tak najdete již v zítřejším vydání Blesku!

Přijetí Ivety Bartošové na chirurgickou kliniku Thomayerovy nemocnice v Krči potvrdila i mluvčí tohoto zařízení. Nespecifikovala však, jakými problémy Bartošová trpí.

Její stav je vážný?!

Spekuluje se tak především o problémech s játry, podle TV Nova je stav Bartošové vážný!

Bartošová podstoupila za poslední roky již řadu operací a zákroků. Na operaci s břichem musela i v roce 2009, kdy jí v Podolské nemocnici diagnostikovali skoro dvaceticentimetrovou cystu v podbřišku a hrozilo jí krvácení do břicha. Tehdy pro ní do nemocnice přijel Jiří Pomeje s jejím synem Arturem.

Vztah Bartošové a Pomeje je však již dávno minulostí. Vypadalo to přitom, že krach hrozí i vztahu zpěvačky a Josefa Rychtáře, který si však pro svou Džambulku dojel do Itálie a přivezl zpátky z domu rodiny dalšího Ivetina expertnera Martucciho do vily v Uhříněvsi, kde Bartošová s Rychtářem bydlí.

Rychtář: S Ivetou zůstanu

Josef Rychtář pak Nově doplnil: "Nebudu poskytovat žádné informace bez vědomí a souhlasu Ivety. Veřejnost se dozví, s čím byla hospitalizována. Byla odvezena v poledních hodinách. Ví o tom rodina, informoval jsem maminku, byl tady Artur." 

"S Ivetou zůstanu, neopustím jí, přestože nenastoupila okamžitě na léčbu," dodává Rychtář s tím, že Bartošová má stále problémy s alkoholem, ale je na ní, zda se bude chtít sama léčit.

Domenico Martucci prý Ivetě nabídl, že by se mohla léčit právě v Itálii. "Je potřeba si uvědomit jednu základní věc - je tam jazyková bariéra a Ivetu by nemohla navštěvovat rodina," myslí si Rychtář.

Čtěte deník Blesk: Více informací o aktuálním stavu kolem Ivety Bartošové najdete již v pondělním vydání!

Video
Video se připravuje ...

Video nemocné Ivety Bartošové, které po dramatické cestě do Itálie zveřejnil Zdeněk Macura Zdeněk Macura