Herečka Jana Krausová (59) stejně jako její kolegyně z branže s oblibou tvrdí, že má líčení dost v divadle a pokud nepracuje, upřednostňuje minimální make up, aby si tvář odpočinula. Naštěstí pro nás obyčejné smrtelníky se Jana Krausová rozhodla jít s pravdou ven a přiznala, že čistě s domácí péčí by si nevystačila.

Jana pravidelně navštěvuje jednu pražskou kliniku, kde si dopřává lymfatické masáže a procedůry, které zahrnují péči o tvář i celé tělo. Kromě toho používá luxusní kosmetiku a mezi její zvyky patří nespat na břiše nebo na boku tak, že si "muchláte" obličej. "Nejdříve jsem se tomu smála, ale dnes musím uznat, že tahle rada má v sobě velký kus pravdy," komentovala svůj osvědčený typ na krásu Krausová. 

Česká herečka s francouzským šarmem je také vyznavačkou zdravé stravy. Miluje ovocné a zeleninové šťávy a téměř nepije alkohol. Ke štíhlé línii ji dopomáhá i fakt, že ze zdravotních důvodů drží bezlepkovou dietu, která z jídelníčku vylučuje veškerou mouku, jeden z největších zdrojů tukových polštářků.

Fotogalerie
6 fotografií