Zpěvák Petr Kolář je příkladem toho, že za hříchy se platí. V loňském roce bylo během dvaceti minut ukončeno jeho desetileté manželství s pohlednou Zuzanou (40). Za krachem vztahu tenkrát stála biletářka Divadla Brodway Lenka Chlupáčová, se kterou Kolář dondes bývá k vidění, nikdy se však k opravdovému partnerskému závazku nepřiznal.

Oba syny, desetiletého Péťu a čtyřletého Honzíka po rozvodu do péče dostala bývalá žena Koláře, Zuzana. Pár sice tvrdil, že si péči o chlapce spravedlivě rozdělí, přesto má Kolář o mnoho méně příležitostí než dřív, aby si své chlapce užil.

Neváhal tak využít pozvání na ineraktivní výstavu Play, která se konala v Malostranské besedě a společně se synem Péťou si celou akci náramně užili. Na netradičním „hudebním nástroji“ zapreludovali něco podle vlastní fantazie a pak si šel mladší z rodu zablbnout s vrstevníky a ten dříve narozený občerstvit a poklábosit s kamarády.

„S klukem se dost vyřádíme, ale tady se pouštět do ničeho nebudu, abych nepůsobil nedůstojně. Hraní na těchto nástrojích a přístrojích přenechám těm mladým. Troška relaxu mi neuškodí, protože letos žádnou dovolenou neplánuju, jelikož mne čeká množství koncertů a festivalů. Jsem tu, jak jsem slíbil, ale do ničeho mě nehoňte. Jsem teď právě na odpočinku,“ vysvětlil s úsměvem Petr Kolář a šel svlažit hrdlo nealko mojitem.

Fotogalerie
5 fotografií