Petrova staronová známost – biletářka Lenka Chlupáčová (23), dívka, která stála za jeho rozvodem, si teď užívá blahobytu. S Petrovým rozvodem, manželkou Zuzanou si pořádně užila. Stala se tou, která rozvrací rodinu ženatého zpěváka. Zuzana totiž požadovala kromě majetkového vypořádání i oba syny do své péče. Mluvilo se i o tom, že mladá blondýnka Lenka je jen další v řadě Kolářových úletů. To se ale teď radikálně změnilo. „Nepopírám, že se rádi scházíme,“ přiznal Blesku Kolář, a zda si do domu nastěhoval Lenku, už odmítl komentovat.

Zpěvák se sice vloni, když vyšla najevo jeho nevěra, bránil a Chlupáčovou zapíral. Tvrdil, že na fotografi ích, na kterých byl přistižen s mladou dívkou, není on. Tomu ovšem nevěřila ani jeho manželka Zuzana a nastala krize, která vyvrcholila rozchodem. Později Kolář všechno přiznal.

„Tím, že dělám tuhle práci, tak se takové věci stávají,“ řekl tenkrát. Zkoušel manželství ještě zachránit. Složil pro svou ženu písničku Navzdory hříchům svým, ve které se omlouval a prosil o odpuštění, ale marně. Rozvedl se. Dnes už má po svém boku a ve svém sídle novou partnerku.

Fotogalerie
5 fotografií