Partneři se ale na všem rozumně domluvili už kvůli svým dvěma synům Petru Pavlovi (9) a Honzíkovi (3). „Rozvod jsme řešili rozumně a na všem jsme se bez problémů domluvili. Během dvaceti minut u soudu skončilo naše desetileté manželství,“ přiznal Blesku Kolář.

Nevěra přišla zpěváka hodně draho. Přišel o syny, které dostala jeho dnes již exmanželka do péče. „Kluky si manželka chtěla nechat u sebe a já jsem jí v tom nebránil,“ dodal zpěvák.

Nechtěl dělat problémy

Se syny se pravidelně stýká. „Bydlíme se Zuzanou kousek od sebe, tak to není problém. Děti to vzaly v pohodě, starší syn rozhodně není jediný ve třídě, kdo má rozvedené rodiče,“ řekl.

Kolář byl už dlouho smířený s koncem manželství a ani se nesnažil zvrátit rozvod, který evidentně sám zapříčinil. „Samozřejmě jsem zprvu chtěl manželství zachránit, ale každý psycholog vám řekne, že ženská, když se chce rozvést, má v tom úplně jasno. A pak začne pálit mosty. Já jsem rozvod nechtěl, ale když na tom trvala, tak jsem se rozhodl, že problémy dělat nebudu,“ dodal zpěvák.

Fotogalerie
13 fotografií