Když nemá pod palcem Ornellu, vytáhne Monika na světla ramp Charlottu, která na rozdíl od své starší sestry není tak zpupná. „Charlotta je moc milá a přizpůsobivá. Věřím, že v showbyznysu prorazí,“ je přesvědčena její matka.

Skok mezi veksláky

Monika Štiková má v ohni vždycky několik želízek. Když jí nedávno zkrachoval »Projekt Ornella«, vrhla se na »Projekt Charlotta«. A dívka už opravdu točí. Zatím sice »jen« klip pro takřka neznámého zpěváka Patrika Foxe, ale už to jí přihrálo šanci u filmu!

Na place si padli do oka s Romanem Skamene (58) tak, že herec už nyní s Charlottou počítá do některé z dílčích rolí v pokračování veksláckého šlágru Bony a klid 2! Natáčet začne režisér Vít Olmer hned po prázdninách!

Ještě ale než padla první klapka, čekala na Charlottu řádná příprava pod taktovkou své matky Moniky. Bedlivě dohlédla na to, v čem její mladší dcera v klipu vystoupí, jak moc ji vizážistka nalíčí a dokonce i radila Romanu Skamene, jaký řetěz si má omotat kolem krku.

Když se pro něco Monika rozhodne, jde si za svým hlava nehlava. A není rando ji odporovat. Aby pak Monika ještě nepřišla o svou druhou dceru, jako se ji odloučila starší Ornella.

Fotogalerie
11 fotografií