Pár zatím nestanul před oltářem, ale Janeček by neměl dlouho otálet, protože až příště půjde Tereza plavat, mohla by zakopnout o nějakého fešného plavčíka. „Půjdu k oltáři, jakmile mi Terezka řekne,“ vtipkoval nedávno Janeček, který ví, že tohle tělo bohyně je potřeba hýčkat… Prozradil, jak se mu s Terezou žije i pikantnosti z jejich intimního života.

O sexu s Terezou

Přestože je to opravdu intimní záležitost, František Janeček nechal Blesk nahlédnout maličko pod pokličku. „Kdyby sex nehrál žádnou roli, bylo by to špatně,“ mávnul jen rukou, víc to ale probírat nechtěl. „Nebudu se předvádět, bylo by to nemístné. Ne, že bych chodil do nedělní školy, ale je třeba vědět, kdy a kde se o takových věcech má mluvit. Samozřejmě, že sex je důležitý,“ dodal rafinovaně.

O penězích

„Starší muž mladší ženě poskytne technicko finanční zabezpečení, to je přirozené. Co si budeme povídat, žádná žena netouží, aby si vzala chudáka, který chodí špinavý a opilý. Já se chovám normálně, respektuju respektovatelné, uznávám pozitiva a jsem tvrdý kritik. Ale to i vůči sobě,“ prozradil producent. Tereza naopak tvrdí, že bez peněz to nejde, ale od toho je práce. Lidé ji zpočátku za vztah se starším mužem odsuzovali a říkali o ní, že je zlatokopka.

O dětech

Pro producenta bylo narození dcery největším darem od Boha. „Emička nebyla plánované dítě, nikdy jsem necítil potřebu, příroda je hlavním pánem. Pánbůh nám dopřál krásné dítě. Kdyby přišlo další, tak mi to nevadí,“ dodal Janeček.

Fotogalerie
7 fotografií