První rychlo-svatbu odbyli před pár týdny z náhlého pomejdanového rozhodnutí v Mariánských Lázních. Jen euforičtí snoubenci bez prstýnků, v teniskách, bez přátel jen se dvěma narychlo splašenými svědky. Už jsou sice svoji, ale sňatek chystají ještě jeden, hlavně pro rodiče, příbuzné a přátele...

Jenže právě ne příliš harmonické vztahy v obou rodinách dělají novomanželům vrásky na čele. „To bude vůbec zajímavá situace, protože u nás je rodina solidně rozvrácená,“ přiznal Jakub Prachař v rozhovoru pro magazín Dnes.

„Moje máma nemá z pochopitelných důvodů moc ráda tátu a myslím, že ani s Agátinou rodinou se historicky kdovíjak nesnášíme…“ pronesl překvapivě otevřeně Jakub.

Jeho otec David Prachař (54) totiž před několika lety opustil jeho matku Danu Batulkovou (55), když ji nechal kvůli mladé kolegyni Lindě Rybové (37), s níž má dnes už tři děti. Batulková to Prachařovi dlouho nemohla zapomenout, pak však v sobě jakoby znovuobjevila nevěrou ztracenou sílu a jenom září. Jak ostatně bylo vidět například v taneční soutěži StarDance, kterou s mladým tanečníkem Janem Onderem v roce 2008 vyhrála.

A opět kvůli exmanželovi se Batulková nemusí ani s Veronikou Žilkovou. „Veronika byla kdysi Prachařovou milenkou!“ prozradil nedávno velmi blízký zdroj z okolí obou hereček deníku Aha!.

„O to bude hostina zajímavější. Třeba si nakonec všichni padneme kolem krku,“ uzavřel Prachař. Druhá, potvrzující svatba, by se měla konat za pár týdnů, půjde o církevní obřad v kostele a novomanželé slibují, že tentokrát to opravdu bude se vším všudy.

Fotogalerie
10 fotografií