Showbyznysem protřelá Agáta Prachařová si myslela, jak spontánní veselkou všechny převeze. Její historka však byla ušitá hodně horkou jehlou a po bližším ohledání dostává znatelné trhliny. Dali jsme dohromady vše, co Agáta o svatbě řekla ve VIP zprávách, s ostatními informacemi a indiciemi a vyšel nám dlouhý seznam podstatných detailů, které v Agátině pohádce nesedí.

1. Na úřadě v sobotu

Než se snoubenci vezmou, musí na městském úřadě podat žádost o uzavření manželství a vyplnit potřebné dokumenty. Jenže úřady z pravidla nepracují o víkendech a v Mariánských Lázních, kde se Agáta s Prachařem vzali, mají otevřeno pouze do pátku do 14 hodin. Buď si tedy podpisy na úřadě domluvili předem v týdnu, kdy už byli zpět v Česku z dovolené na Maledivách, nebo využili své známosti s majitelem hotelu, aby starostu přemluvil, aby úřední dveře otevřel i v sobotu.

2. Romantika s kadeřníkem?

Také není náhoda, že na původně romantický víkend s Prachařem si Agáta přizvala svého kadeřníka Martyho. To ho opravdu tahá všude s sebou, jen aby ji večer vyfoukal vlasy? To asi těžko. A k tomu fakt, že si nechala ve čtvrtek udělat nový přeliv na vlasech, zavání pochybami, že sňatek byl plánovaný.

3. Půjčený kabriolet se šiknul! To je náhodička

Podivné také je, že zrovna před tímto víkendem, kdy svatba proběhla, jim kamarád půjčil nablýskaný kabriolet. Novomanželská jízda v luxusním Porsche je přeci mnohem stylovější než v „obyčejném“ bavoráku.

4. Čapla šaty bez vyzkoušení?

Na výběr šatů jsem měla asi 10 minut. Ani jsem si je nezkoušela,“ prozradila Agáta ve VIP zprávách. Opravdu chtěla v tak významný den riskovat, že jí svatební šaty nesednou a půjde k oltáři v džínách. Zrovna u Hanychové, která se ráda ukazuje v nejnovějších módních výstřelcích a perfekcionisticky dbá na svůj vzhled, o tom silně pochybujeme.

5. Vzít se chtěli už na Maledivách

Modelka sice tvrdí, že se ráno vzbudila a řekla si – dnes se vezmeme, ale o svatbě s Jakubem přemýšlela už dříve. Své ANO si totiž chtěli říct už na dovolené na Maledivách, kde jim měli svědčit slavík Karel Gott s manželkou Ivankou. Nakonec ale uznali, že by exotická svatba nebyla platná a nechali to na rodné Česko.

V osudný den, kdy se milenci vzali, nepozvali ani rodiče ani kamarády, a tak Agáta všem slíbila, že tu opravdovou svatbu v kostele rozhodně jednou zorganizuje. To se máme na co těšit.

Fotogalerie
8 fotografií