Dejdarův švagr Šváb, který je bratrem hercovy manželky, je černou ovcí rodiny. V roce 2001 byl nepravomocně odsouzen za zpronevěru 11 milionů korun při natáčení seriálu Bídníci a v roce 2005 byl ve vazbě, když se pokusil unést bohatého podnikatele Marka Šebesťáka.

Problémy s ním měl i samotný Dejdar, když společně pod hlavičkou firmy M. D. M. Production produkovali film Panství. Společnost skončila s obrovskými dluhy.

Dejdar se od Švába a jeho obvinění z vraždy okamžitě distancoval. „Pokud někdo spáchal těžký zločin, ať po právu potrestán, ať je to kdo je to!!! Nestýkal jsem se s ním víc, než to bylo nutné. Nezajímalo mě, co dělá, nejsem za nikoho zodpovědný," brání se Dejdar.

"Typické je, že nějaká banda zločinců něco provede, ale články píšou o mně! S aktivitami pana Švába jsem neměl, nemám a nechci mít nic společného ani já, ani moje rodina,“ napsal Blesk.cz Martin Dejdar, který je aktuálně USA.

Michael Šváb byl spolu s dalšími čtyřmi muži obviněn z vraždy podnikatele a všem hrozí doživotní tresty. Také zbývající čtyři Švábovi kumpáni už byli v minulosti trestaní, dva z nich, bratři Libor S. (41) a Petr S. (38) ze Zlína, se nedávno vrátili z více než pětiletého pobytu ve vězení.

Fotogalerie
7 fotografií