Fotbalista a boháč Malina donedávna randil s exmilenkou Leoše Mareše, Gabrielou Dvořákovou (24), s níž chodil 2,5 roku. Jak on, tak Eliška jsou tedy po delší době opět single, ale zřejmě jen na chvíli. Oba si totiž více než dobře rozumějí.

Časopis Spy nachytal Elišku s Jakubem v jednom pražském baru, jak spolu flirtují. Jakub ji prý hladil po vlasech a později i po tváři. „Ke svému soukromí se nebudu vůbec vyjadřovat. Dělala jsem to dva roky a nebylo to dobře,“ řekla Blesk.cz rázně Bučková.

Podle informací Spy Eliška potvrdila, že si s Jakubem vyšla a že jsou dlouholetí kamarádi a sahal na ní nejspíš proto, že byl opilý.

Jeho bývalka Dvořáková má dnes raději vypnutý telefon. Asi jí ta zpráva vůbec nepotěšila. Ještě nedávno se totiž svěřila kamarádkám, že rozchod s Jakubem je pouze dočasný.

A co říká Vašek na to, že Eliška už randí s někým jiným? „Vím, že byli někde spolu, a chápu to. Jsme oba svobodní a Eliška je krásná ženská. Jsem rád, že toho kluka alespoň znám,“ prozradil Blesk.cz Vašek Noid.

Fotogalerie
3 fotografie