Komediální herečka, známá ze sitcomu Helena, má pochopitelně o své rodiče strach. Bojí se, že jejich agresivního souseda popadne zase amok a rodičům ublíží. Nebylo by to totiž poprvé, co na nebohé důchodce použil pěsti. „Když mu naši nejdou na ruku, jeho odezvou je agresivita. Tátovi už jednou rozbil hubu,“ svěřila se pořadu Prásk Pogodová. Jeho útoky nahlásili Pogodovi na policii, ale ta mladému sousedovi nic nedokázala.

My jsme příznivci nahého koupání. To se sousedovi nelíbilo, a tak nás nahlásil na úřad, že na nás není hezký pohled," přiznal pan Pogoda, jak začaly vážné problémy se sousedem. Jen u stížnosti ale agresivní soused neskončil. „Vynadal mi do křupanů, že prý zasype náš bazén. Pak mi napálil levačkou přímo do obličeje,“ vzpomínal na hrůzný zážitek otec Pogodové.

Své o jeho násilí ví i teta herečky. Soused ženu přepadl ve sklepě, kde ji brutálně napadl a posléze odešel. „Šla jsem do sklepa, on tam tudy procházel, vrhl se na mě, chytl mě pod krkem. Začal na mě řvát, mlátil mě a škrtil. Pak odešel a nechal mě tam. Odvezla mě sanitka, vypověděla jsem to na policii, ale opět se mu nic nestalo,“ prozradila v pořadu teta herečky.