Kdo se tedy o batole stará, když je táta na Floridě a máma v Praze? „No přece babička, která je u nás v Montrealu na návštěvě,“ prozradil hokejista se smíchem.

Práce nad hlavu

Máma na plný úvazek Lucka ještě v pondělí balila kufry a od úterý nestíhá zvedat ani telefony. „Ve středu a ve čtvrtek točíme nový klip,“ svěřila se Lucie svým fanouškům na sociální síti. A také je lákala na včerejší premiéru nové Troškovy komedie Babovřesky, na které pracovala celé minulé léto. K filmu stihla i nazpívat hlavní píseň S láskou nám je líp s Josefem Vágnerem (22), s nímž se na pěkných pár hodin zavírala ve studiu.

„Lucka přiletěla jenom kvůli premiéře, opravdu jí na tom záleželo,“ svěřil Blesku hudebník Karel Vágner (70).

„Syna sice nechala za mořem, ale i tak klobouk dolů. Málokterá žena s malým dítětem by tohle všechno zvládla,“ řekl další návštěvník kina a narážel tím na letní natáčení, kdy se na place objevil i Matyáš, kterému bylo tenkrát půl roku.

Premiéra v nervech

Vondráčková je doma tam, kde zrovna její manžel střílí góly. V Česku ovšem neustále pracuje na nových projektech a na včerejší premiéru nemohla herečka ani dospat.

„Doufáme ve stejnou popularitu, jako má Slunce, seno,“ prozradil Troška, který si hodně slibuje právě od účasti Lucky Vondráčkové.

Fotogalerie
8 fotografií