Zprvu nebyla Batulková ze své nové » snachy « nikterak odvázaná. Herečka odmítala komentovat vztah modelky s jejím synem. Důvodem nebyla ani tak Agátina divoká minulost, jako spíš její matka Veronika Žilková (51), se kterou Batulková měla v minulosti spory.

Postupem času však Hanychovou přijala. Modelka dokonce nechyběla ani na tak významné rodinné události, jako je maturitní ples Jakubovy sestry Mariany (18). „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ byla na slovo skoupá jindy výřečná Agáta, která se na plese potkala jak s Danou Batulkovou, tak s Davidem Prachařem.

Módní policie s Františkou: Masakr Prachaře

Dcera oblíbené herečky Dany Batulkové měla maturitní bál, kterého se zúčastnila nejen paní matka, ale i starší bratr, šikovný muzikant, herec a moderátor Jakub Prachař se svou přítelkyní Agátou Hanychovou. Matinka si na tuhle akci vzala velkou toaletu hodnou periferního krejčovského salonu, i když malé večerní by na takovou akci nejspíš stačily.

Naopak slečna maturantka mohla přidat a černé šatičky si nechat na školní akademii. A její bosé nohy? Ty lze vnímat jako roztomilost rozpustilého času malin nezralých. Roztomilá zřejmě chtěla být i drahá jejího bratra, Agáta, jež retro puntíkatý model doplnila silnými černými punčochami, což klasika jistě muselo pohoršit.

Tento kontroverzní stylistický moment je ale zanedbatelnou provokací v porovnání s outfitem Jakuba. Nápadně károvaný oblek v kombinaci s rockerským potištěným trikem a svítivě bílými kotníčkovými teniskami lze vnímat jako masakr dobrého vkusu. Totálně nezvládnutou snahu o extravaganci. Tohle je zkrátka navýsost pozitivní skvadra, která bizarností předčí Homolkovi i panoptikum Hoří má panenko zároveň.

Fotogalerie
4 fotografie