Přes sociální síť se do sebe pustili Rytmus s Pavlem Novotným, který sám sebe označuje za protekčního spratka. Jenže Rytmus to trochu přestřelil a pořádně se obul do jeho rodiny.

Ráčkující Novotný, to je ten syn toho trapného zkrachovalého bavičového tragikomika, co jebal s prasetem a po 6ti měsících se narodil tento škaredý asexuál. Rád píšeš o druhých, ale zkus napsat o své sestře Soničce, která jebala s ¾ Prahy (bez gumy). A to, že fetuje Piko ve velkým,“ napsal Rytmus na adresu rodiny Petra Novotného na své sociální síti.

Pavel Novotný se k Rytmusovi vyjádřil po svém také na sociální síti, kde uvedl, že jeho sestra zvažuje na Patrika žalobu za jeho sprosté urážky. To ale jeho otec, bavič Petr Novotný (63) popřel. „To víte, že mě to naštvalo. Ale žalobu v žádném případě podávat nebudeme. Kdybych chtěl podat žalobu, muselo by to stát za to. A ne tohle. Ty pomluvy nemají žádnou úroveň. Rytmus je pro mě naprosto bezvýznamný člověk,“ řekl Blesk.cz Petr Novotný, který je celou kauzou pobaven.

Jestli Pavel o žalobě uvažuje, to nevím. Asi tedy nejsme v rodině synchronizovaní, nebo ještě nevychladnul. Pro mě je to ale bezvýznamné,“ dodal bavič.

Zajímalo nás, jak na sprosté urážky reagovala Rytmusova přítelkyně Dara Rolins, která málem pukla vzteky, když se na Blesk.cz objevila anketa, ve které jste hlasovali, zda je rytmus Ko*ot (čímž jsme samozřejmě mysleli šelmu žijící v severní Americe) nebo není. Bohužel jsme se Daře nedovolali. Asi se za svého Patrika stydí.

Fotogalerie
6 fotografií