Součástí programu, který doprovázel křest kalendáře okouzlující mladinké zpěvačky Moniky Bagárové (18), byla také módní přehlídka. Pořadatelům se povedlo skvělé obsazení. Na pódiu se vystřídala většina našich známých modelek, mezi nimi například Hanka Svobodová, Tereza Budková, Hana Věrná, Eliška Bučková nebo Tereza Zimová.

A jelikož celým večerem provázel Leoš Mareš, nesměla chybět ani jeho milenka Petra Faltýnová, která s oblibou své pozadí předvádí v titěrných a nejspíš stále stejných tangách. Prádlo, jenž měla na sobě se totiž velmi podobalo prádlu, které vynesla na módní přehlídce před pár měsíci.

Kosti a silikony

Pravidelnou dávku šoku připravuje častým návštěvníkům módních přehlídek spodního prádla Eliška Bučková. V obličeji velmi krásná modelka má vychrtlé paže a stehna, zapadlé bříško a vystupující kyčle. Její abnormálně štíhlá postava, která je na hranici jak vkusu, tak zdraví, ve spojení s plnými ňadry působí až neuvěřitelně. O ženách je totiž známo, že (k jejich nelibosti) držením diety "jdou nejprve dolů" prsa, a pak až vše ostatní.

Ty Eliščiny se zatím drží ve vynikající formě. Proč tedy brunetka stále popírá, že její plné dvojky jsou dobrou prací plastického chirurga, když už několik modelek před ní plastiku otevřeně přiznaly a silnější nátury jsou pro sebemenší slevičku schopny nechat se u toho dokonce natáčet.

Máme tedy jediné možné vysvětlení. Eliška se nejspíše bojí svých rodičů, kteří jsou velmi nábožensky založení a plastiku prsou by razantně odsoudili.

Fotogalerie
12 fotografií