Švehlík sbalil tanečnici

David Švehlík (40) opět přiživil spekulace, že má novou přítelkyni. Přišel sice do Tančírny později, ale hned se věnoval své partnerce ze StarDance Simoně Švrčkové (29). Během večera se od ní nehnul na krok. Letmých dotyků si všiml každý. Že by se na parketu zrodil další pár, jako tomu bylo v případě Jitky Čvančarové a Petra Čadka?

Brzobohatý jako striptér

Ondřej Brzobohatý (29) po rozchodu s manželkou vyvádí jako utržený ze řetězu. Na otvíračce tanečního studia Petra Čadka (33) stihnul moderovat i hrát na klavír. K ránu došlo dokonce na svlékání. Přestože je Ondra stále ženatý s produkční Johanou (32), večírky obráží s mladičkou přítelkyní Martinou Brezovou (21). Zřejmě jí chtěl dokázat, že je chlap. Pustil se proto do souboje v klicích. Za partnera si vybral tanečníka Jana Bursu. Aby toho nebylo málo, odhalil před svou milenkou i hruď.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý se předváděl a s Janem Bursou klikovali jako malí Pavel Machan, Roman Souček

Vzorný manžel Eben

Dorazil také Marek Eben (55), který se jinak společenským akcím spíše vyhýbá. A nebyl sám! Společnost mu dělala jeho manželka Markéta Fišerová (52), která je již léta upoutaná na invalidním vozíku. Pro moderátora bylo připraveno i překvapení. Společně s atletkou Kateřinou Baďurovou dostali od pořadatelů dort k narozeninám, které oba oslavili.

Roztančený Čadek

Manžel Čvančarové si liboval, že je konečně ve svém. „Byl jsem hlavním trenérem v několika studiích, ale nikdy ne ve vlastním. Splnil jsem si sen,“ svěřil se Petr Čadek. Na párty se mu podařilo dostat skoro všechny účastníky StarDance, ve kterém dělá choreografa.

Fotogalerie
11 fotografií