Co se mohlo manželce milence Ivety Bartošové (46) stát, že tak dopadla? Vypadá jako když vypadla z mlátičky. Navíc je žena viditelně pohublá a vůbec dělá zoufalý dojem.

Rychtářová se bojí o život, tvrdí zdroj

Sama Darina nezvedá telefon a na místě svého trvalého bydliště v Říčanech se delší dobu nezdržuje. Sousedé ji v domku týdny neviděli. „Utekla do Liberce. Tady se už bála o život,“ řekla Blesku osoba Darině blízká.

Říčanská vilka je zřejmě zakletá. I Iveta Bartošová tady přece utrpěla několik zranění, hlavně si tady nadlouho poranila rameno. „Spadla jsem v noci ze schodů,“ řekla před rokem zpěvačka.

Zaryté mlčení

Měla snad Darina podobný osud? Podle hrůzných zranění v obličeji musela pádů absolvovat snad několik, jeden by nestačil způsobit takovou paseku po celé hlavě. Rychtářová ale zarytě mlčí, a tak se vysvětlení hledá těžko.

To letos v březnu to bylo jasnější. Když byla Darina na léčení v lázních Teplice, přijel za ní tehdy ještě manžel Josef a zuřivě s ní cloumal v lázeňském parku. Dokonce skončila v nemocnici. Rychtář se tehdy vzteky zmocnil i jejího mobilu. Pak své chování sváděl na žárlivost. Jenže sám už měl poměr s Bartošovou.

Darina tehdy přes všechna očekávání svých přátel na muže trestní oznámení nakonec nepodala.

Rychtář: Manželka má tendence k sebepoškozování

Josef Rychtář včera nezvedal telefon. Vyjádření poskytl jen televizním relacím: "Toto zranění jsem manželce nezpůsobil. Manželka je nemocná," sdělil Rychtář na kameru TV Nova s tím, že Rychtářová má údajně tendence k sebepoškozování.

"Někdy taky zničehonic upadne,“ pokračoval před reportérkou Primy milenec Ivety Bartošové. A zpěvačka mu přitakávala: "I já jsem byla svědkem toho, jak sama sebe poškozovala. Před několika měsíci. A dělá to pořád," tvrdila Bartošová.

Fotogalerie
6 fotografií