K tomuto brutálnímu napadení mělo dojít koncem srpna, když Rychtář přišel domů opilý. "Přišel domů opilý a opět nezvládal svoje emoce," popsala Darina příběh své kamarádce, která si ji krátce po napadení vyfotila na svůj mobil.

Rychtářová údajně dostala sérii ran pěstí, po nichž upadla do bezvědomí a nějaký čas byla hospitalizování v nemocnici. "Prosím nechte mě už být. V žádném případě si nepřeji být opět medializována. Nepiště to," žádala Rychtářová Super.cz., který jako jediný snímky zmlácené Rychtářové získal.

Otřesný případ si už převzala policie. "Věc se vyšetřuje jako podezření z pokusu trestného činu ublížení na zdraví, případ řeší kriminální policie a my nebudeme poskytovat žádné další informace," sdělil mluvčí říčanské policie Zdeněk Chalupa.

"Domnívám se, že máte špatné informace. Netuším o čem to mluvíte. Manželku jsem nenapadl," říká  Rychtář, který se tváří jako svatoušek a tvrdí, že na ženy by ruku nestáhl. Rychtářová už přitom jeden útok svého manžela zažila, a to letos v březnu.

Fotogalerie
15 fotografií