Iveta se Rychtáře poslední dobu držela jako klíště. Nebýt jeho, neudělala by jistý krok. Rychtář při zpěvačce stál v jejích nejtěžších chvílích, dělal jí kuchaře, chůvu, kadeřníka, pečoval o ni, když měla zraněné rameno, a několikrát se kvůli ní málem popral.

Dokonce se rozvedl a po sedmadvaceti letech dal sbohem své ženě. I mezi Ivetou a Pepou to sice vypadalo na to, že se na modrém obloze objevily bouřkové mraky, jenže na veřejnosti se Bartošová s milencem všemožně snaží rozptýlit jakékoliv pochybnosti.

Po vystoupení přišel čas na občerstvení

Jsou spolu a jsou (prý) šťastní! Svou náklonnost si projevovali i v jevišti Hudebního divadla Karlín na galavečeru Česká hvězda, kde Iveta zazpívala, resp. předvedla jakési zvláštní pohybové vystoupení na playback.

Po představení pak Josef a znavená Iveta zašli ještě posedět do nedaleké restaurace. Rychtář zde Ivetu opět držel láskyplně za ruku, stejně jako v průběhu večera. Došlo i na objetí a polibky.

Exkluzivní fotografie z tohoto dobrodružství (Iveta nesmí pít) najdete v zítřejším vydání deníku Blesk. Iveta byla po večerním vystoupení velmi unavená, podle nepotvrzených zdrojů mohla zpívat jen díky práškům. V restauraci se pak ale uvolnila. Jak to dopadlo? Dala si opět skleničku?

Fotogalerie
15 fotografií