Dna Kokty: Zoufalství nemocného proutníka

V posledním týdnu se jednou z hvězd českého Matrixu opět stal Josef Kokta - manžel moderátorky společenského TV magazínu, Partyšové, který v médiích přetřásaný poměr s mladičkou milenkou Ornellou uzavřel prohlášením, že s ní žádnou budoucnost neplánuje a naopak hodlá mít dalšího potomka - nejlépe dva - s milovanou chotí Gábinou. A důvod proč jej zatím nepočali, je ten, že bere velmi silné léky na dnu. Tak trochu nemoc poživačných zhýralců. Proto mimo jiné chtěl, aby šla Ornella na potrat. „Bojím se, co agresivní prášky s plodem provedou,“ prohlásil pro Blesk.

Bez ohledu na slova Kokty, je jisté, že mu avantýru s Ornellou nikdo neodpáře, a pokud se prokáže, že je otcem dítěte, které milenka čeká, má tohle spojení pokračování v dalších generacích. Tak lehce se tedy nedá odmáznout! Nehledě na to, jak chce vlastně pan Kokta s paní Partyšovou (pokud vůbec bude svolná) dítě bezpečně zplodit? Vysadí zmiňované prášky, bude raději mít bolestivé záchvaty dny, anebo se podrobí asketické, jeho nátuře odporující dietě? A proč to neudělal dřív? Tohle vysvětlení sakra kulhá, pane Kokto. Dejte si jiné a více důvěryhodnější mediálně virtuální kolečko.

Pragmatický hyenismus versus ambice pacientky Bartošové

Iveta Bartošová se vlastním přičiněním stala fenoménem bulváru, který neodmítá. I při své křehké psychice a naivitě si totiž uvědomuje, že on její popularitu vyhořelé hvězdy živí. Čtenáři po celém světě přece dychtí po bolestně romantických story nesvéprávných životem semletých princezen. Bohužel příběh Bartošové drahnou dobu zůstává stejný. Při vší tragičnosti nudí, řekl by otrlý jedinec. Žádné zvraty, žádný happy end hvězdy, která jak Fénix vstala z popela. Přesto Bartošová empatickou i škodolibou veřejnost stále zajímá. Jistě i tím, že na svém poli nemá konkurenci. V destrukci labilní, inteligencí nejištěné osobnosti zůstává jedničkou.

S tímto faktem jistě pracovala i TV Barrandov. Jak jinak si vysvětlit, že Ivetu zařadila do gala večera Hvězda hvězd, v němž jí navíc udělila cenu Návrat roku, kterou zpěvačce předal sám šéf televizní stanice, Janis Sidovský. On ani producent pořadu si přece nemohli myslet, že na jeviště přijde Bartošová v kondici hodné star, kterou kdysi, opravdu kdysi bývala. Spíš lze předpokládat, že Iveta měla být třešnička na dortu. Atraktivní troska, jež k obrazovce přitáhne více diváků. Potměšilců chtivých trapasu.

Ten se také stal. Na pódiu se objevila nejistá žena ve flitrovém pouzdru šatů s nemožným zipem na zádech. Na krku měla nevhodný bižuterní řetěz a na nohou křiklavě efektní lodičky na platformě s vysokými podpatky, jež neustála, natož, aby v nich bez problémů chodila. O jejím sesutí se na schody, kde zazpívala, už noviny psaly. I o tom, jak se do playbacku opět netrefovala, výrazově přehrávala, dojímala se sama nad sebou. Psalo se i o tom, jak se zula a stala se zmatenou přelíčenou kachnou s modrými pod obočí sahajícími stíny a natupírovanými, vosí úl připomínajícími vlasy v zátylku.

To, co se napsalo je kruté. Ale taková realita natáčení byla a TV Barrandov si nemohla na svůj pořad přát lepší reklamu. Někomu se nad Ivetou sevřelo srdce, jiný se pobavil. Každopádně Iveta Bartošová je neléčená pacientka s diagnózou a tuhle šílenost hraničící s hyenismem má na triku TV Barrandov. I když někdo naprosto správně namítne, že se v rámci showbyznysu TV Barrandov zachovala profesionálně. Předhodila do arény oběť, jež k porážce nesvéprávně svolila. A ještě jí za to zaplatila. Vlastně dala Bartošové, která je bez koruny, cenou korunovaný kšeft. Hranice Matrixu dobrodiní jsou nedozírné, vážení.

Úlet silikonové sexbomby

Modelka Vlaďka Erbová se stala populární svými implantáty prsou i krátkými, v její branži dost nestandardními vlasy. Má nesporný půvab, je sympatická a podařilo se jí to, o čem jiné krásky, které se zaplétají s ženatými muži, sní: Kontroverzní finančně zajímavý fotbalista Tomáš Řepka jejich milenecký vztah zlegalizoval. Po složitých peripetiích se rozvedl. Riskoval vztah s dětmi z bývalého manželství, tvrdé dělení majetku. Válka Roseových soudem skončila a Vlaďka vztah s ním zpečetila synem. Jejich idylou v černošické vile se mohli pokochat diváci u obrazovek i čtenáři novin, časopisů. Prostě pohoda. Tady mají dvorek, tady sedačku. Ona na něj čeká, až přijde z tréninku…

Nyní Vlaďka a její kanonýr hnízdečko v Černošicích za Prahou za čtyřicet miliónů prodávají. Jistě k tomu mají své důvody. To, co fascinuje, není až tak suma, jíž požadují, ale fakt, že za prohlídku prodávaného sídla má zájemce zaplatit nevratný milión. Z takového požadavku musí mít každá realitka těžké sny. I když, pokud k něčemu takovému svolí, je také poněkud šílená.

„Určité věci jsem zajistila z bezpečnostních důvodů,“ řekla Blesku Erbová, která argumentuje tím, že v Černošicích s Řepkou bydlí a možní kupci proniknou do jejich soukromí, které dávno, byť stylizovaně a ne zcela odhalila v médiích. Jenže, ti, co nemovitost prodávají, musí počítat s tím, že si ji zájemci chtějí prohlídnout. Většinou se s makléřem dohodnou tak, že nejsou doma. Anebo se vystěhují jinam. Každopádně poskytnou na licitaci neutrální území. Prohlídka prodávané nemovitosti za milión korun? Pokud bych chtěla být lacině neomalená, tak prohlásím, že silikony Vlaďce Erbové tlačí na mozek. Nebo to tak není? Myslíte si snad, že pan Kokta drží glanc, Iveta Bartošová si zaslouží cenu za Návrat roku a za návštěvu prodávané nemovitosti v Černošicích, na níž si fotbalista Řepka vydělal, může požadovat jeho družka milión? Pište mi na facebook (má své kouzlo), nebo se zúčastněte anonymní čtenářské diskuze, kterou Blesk.cz nabízí.

Fotogalerie
27 fotografií