„Všechno je zatím čerstvé a nechci se k ničemu vyjadřovat,“ nepřímo potvrdila Blesku tento stav modelka.

Životní prohra

Pro Agátu byla rodina vždy na prvním místě a rozchod s otcem jejího syna Kryšpína (1) je pro ni velkou prohrou. Na všechno nyní zůstala sama. „Agáta teď bude žít se synem v domě ve Statenicích,“ prozradil Blesku zdroj z okolí páru. Problémy mezi modelkou a fotbalistou odstartovaly letos na jaře, kdy byl Dopita načapán při domlouvání sexu na internetu.

Přestože se poté ozvaly další dívky, se kterými si dopisoval za účelem sexu, nechtěla Agáta zpočátku ničemu věřit. Svého snoubence bránila zuby nehty.

Hořké prozření

Nakonec prozřela a Dopitu vytrestala tím, že zrušila svatbu. Pak mu ale vše odpustila, takže to vypadalo, že krizi překonali a už je nic nerozhází. Jak se ovšem nyní ukázalo, byl to jen přechodný stav. Vzájemné neshody je znovu dostihly a nemohlo to dopadnout jinak než bolestivým rozchodem. „Nebudu to komentovat,“ řekl Blesku Dopita, kterému se rozpadl už druhý dlouhobý vztah. A nejhorší na tom je, že v obou případech byl otcem. Se svými dětmi tak nebude moci sdílet každodenní život.

Modelce je teď největší oporou hlavně její početná rodina, která ji momentálně utěšuje na chalupě v Orlických horách, kde tráví konec prázdnin.

Fotogalerie
12 fotografií