Moderátorka se v posledních dnech dostala do centra společenského dění proti své vůli. Mladá Ornella totiž otěhotněla s Gábininým manželem, a tak se do této mediální tahanice postupně vložila i Gábina. Respektive z ní unikla. Odjela na romantický výlet do Vídně se svým dvorním fotografem.

"Jela tam s Danem Zahrádkou," prozradil deníku Aha! zdroj z jejího okolí. A tento výlet údajně nebyl prvním, který spolu údajní milenci absolvovali.

Partyšová nedávno tvrdila, že i přes nevěru by chtěla manželství s Koktou udržet. Otázkou ale je, proč je tedy nyní na romantickém výletě s člověkem, o kterém nedávno prohlásila, že je její platonickou láskou.

Schovává si Partyšová trumfy v rukávu pro případný rozchod s Koktou? Krach jejich manželství totiž není nereálný... Ačkoli Kokta do médií prohlašuje, že Ornellu ani její dítě nechce a posílá ji na potrat, na druhou stranu svou mladou milenku bombarduje neustálými esemeskami. Může se stát, že ho Ornella nakonec veme na milost. Kokta se jí však nejdříve musí veřejně omluvit..

Fotogalerie
6 fotografií