Ornellina matka Monika (40) si zoufá. Sama má totiž s porody strašné zkušenosti. Brzy po jejím prvním porodu jí zemřelo dítě, a když přicházela na svět Ornella, tak to matka málem nepřežila. Proto nyní dceru hlídá jako ostříž. Blesk získal výpis z Ornellina chatu, kde dívka strastiplné chvíle dramaticky popisuje nejbližší kamarádce.

Strach o dítě

Ornellina přítelkyně Petra se 13. srpna diví, proč už několik dní nemá od kámošky žádné zprávy. „Začala jsem krvácet, jedu do Motola,“ svěřila se až po dvou dnech vyděšená Ornella Petře. „Nikomu to neříkej, mám strach, a to moc. Mám to asi z těch nervů,“ stěžuje si Ornella. „Musím teď jenom ležet, žádné rozčilování, hlavně klid. Řekl mi to sám primář,“ dodává.

Časté nevolnosti

Jiné dny se zase Ornella kamarádce Petře, která má už sama dítě, svěřuje, že ji trápí zvracení. „Hele, je mi teď blbě, letím do koupelny,“ chatuje modelka.

Po chvíli se vrací. „Je to lepší, ale bylo to na smrt. Snad mě to přejde,“ doufá po chvíli dívka. Pak se svěřuje se strachem z porodu. „Máme to v rodině těžký s tím těhotenstvím. Bojím se, ale zároveň se moc těším, až to malé uvidím,“ píše na chatu Koktova milenka.

Fotogalerie
7 fotografií