Šéf tuzemských rolníků dorazil na svatební obřad na Malé skále u Mohelna na Třebíčsku s přítelkyní Petrou Filipovou. Oba byli stylově odění do country obleků s klobouky.

A na Moravské svatbě 3 – jak vtipkoval sám ženich Horký – pak ve dvoře za hospodou, kde se veselka odehrála, ministr kamarádovi z Kamelotu zazpíval s kytarou několik kousků.

Video
Video se připravuje ...

Ženich Horký zve hosty na přípitek a veselku Ondřej Požár

Stalo se tak poté, co ho k tomu pobídl jazzman Kerndl: „Řekl bych, že to Petrovi Bendlovi sluší víc jako zpěvákovi s kytarou, než když sedí v parlamentu,“ dobíral si zpěvák s typickým chraplavým hlasem Bendla. Toho pak svatební hosté odměnili potleskem.

Svatba s účastí asi 120 hostů, která prý ženicha přišla na čtvrt milionu korun, se každopádně vydařila. Horký si na ni pozval i pardubickou country skupinu Mariane, pro niž to prý byla velká čest.

K dobré náladě na slavnosti, již v Mohelenském dvoře zajišťoval známý velkobítešský restauratér Jiří Rauš, přispělo i výborné víno od vinaře Hanzela z Miroslavi na Znojemsku, které po řízené ochutnávce teklo proudem.

Fotogalerie
9 fotografií