Iveta Bartošová vzala Josefa Rychtáře a svůj tým do Vídně. Na programu byla procházka městem, které Ivetin milenec nikdy předtím nenavštívil.

Zastávku proto udělali i v restauraci, kde si Rychtář pochutnal na typickém rakouském pokrmu - vídeňském řízku, velkém přes půl talíře. A vše zapili vídeňskou kávou. Iveta sice prý příliš "nekafuje", ale jak řekla ve VIP zprávách, "k sachříku si možná to kafe dám."

Natěšená Iveta: Konečně uvidím Madonnu

Na obdivování vídeňských krás se prý Rychtář velmi těšil. Iveta byla pro změnu celá nedočkavá na koncert Madonny, která v rakouském hlavním městě vystoupí v rámci své tour MDNA.

Madonnina obdivovatelka Bartošová chtěla vidět slavnou zpěvačku na vlastní oči delší dobu. Na Američance obdivuje její hlas, ale i neutuchající vitálnost. Jenže v rámci svého světového turné tentokrát Madonna do České republiky nezavítá. A když nepřijde hora k Mohamedovi, musela Bartošová do Vídně.

Dosud se jí na Madonnin koncert vyrazit nepoštěstilo. "Už jsem se nemohla dočkat," řekla televizi Prima, která Ivetě zajistila lístky. Bartošová si tak konečně splnit svůj sen. Koncert Madonny začal v neděli večer. Spolu s Ivetou si hudební zážitek mohli užít i dva šťastlivci, kteří lístky na koncert vyhráli v televizní soutěži.

Iveta a Josef: Golden kids, ověšené zlatem, miminko (zatím) neplánují

Během toulek Vídní, kam Iveta s Josefem vyrazili z Prahy kolem deváté hodiny ranní (mimochodem ověšení zlatem, nejspíš aby nedělali za hranicemi ostudu), prozradil Rychtář VIP zprávám podrobnosti ze života ostře sledovaného páru.

"Miminko nečekáme určitě, nebo o tom Iveta aspoň neví," řekl milenec Bartošové milenec v dobrém rozmaru. "A co se týká našeho vztahu, tak jsme spolu."  

Fotogalerie
14 fotografií