Je to pech. Při kulatinách a půlkulatinách nemají oba šanci se v klidu sejít. A David chce slavit přesně v den, na který narozeniny připadají. Letos se už už zdálo, že to vyjde. David kvůli operaci oka nesmí k moři, a tak tráví léto doma v bazénu a Gott je taky doma na Bertramce.

Jenže se vloudila chybička. Když chtěl Michal David Gotta před dvěma týdny pozvat k sobě na vybrané lahůdky jak kulinářské, tak vinné, zjistil, že si Karel změnil telefonní číslo. A v tom zmatku ho zřejmě zapomněl kamarádovi poslat.

„Jak vidno, Karel je prostě pro mě stále nedostupný. Třeba to vyjde příští rok,“ žertuje o vzniklé situaci hitmaker. Připije si dnes s rodinou a Karlovi vzkazuje přes Blesk: „Všechno nejlepší!“

David je hlavně rád, že to nedopadlo jako v roce 2003. To měl Michal už doma vše připravené včetně kuchařského mistra, který měl oslavencům chystat vybrané lahůdky. Karel ale zkolaboval a místo aby ho řidič Olda vzal za Davidem, odvezla ho sanitka do IKEM.

„Asi to prostě ještě nemá být. Mě za pár dní stejně čeká operace očí, protože na jedno oko nevidím,“ je smířený hitmaker. „Třeba nám to s Karlem vyjde příští rok. Byl by to nejhezčí dárek,“ míní David.

Fotogalerie
6 fotografií