Nebyla by to Andrea Verešová, kdyby přišla na čas. Se skoro dvouhodinovým zpožděním dorazila na párty Czechoslovak models a vyhýbala se své sokyni Simoně Krainové jako čert kříži.

Zatímco těhotná modelka se usídlila v zahradách hotelu Augustine, Verešová se s manželem zdržovala raději v budově. Nikdo nechtěl domyslet, co by se dělo, kdyby se ty dvě tváří v tvář potkaly.

Co se týče boje na poli módy, Simona vyhrála na celé čáře. Na rozdíl od Andrey zářila v červených šatech. Verešová byla tentokrát spíše za šedivou myšku.

Krainová plánuje druhou svatbu

Krainová na party zářila štěstím. I doma si ji manžel Karel Vágner opatruje však jako oko v hlavě. „Masíruje mi nohy, když je mám oteklé, když jsem hysterická, tak mě dokáže uklidnit. Prostě zbožňuji svého manžela, jsem z něho úplně v háji a stále více se do něj zamilovávám,“ nešetřila Simona chválou.

Zaláskovaná je natolik, že si s Karlem chtějí říct podruhé ano. „Řekli jsme si, že jsme se vzali málo a třetího září si uděláme druhou stavbu. Já si ho nechám vytetovat a on si nechá vytetovat mě, chceme dělat všechny ty pubertální věci,“ smála se modelka, které těhotenství evidentně svědčí.

Fotogalerie
9 fotografií