Štefánková konečně připustila, že se provdá za svého dlouholetého přítele a táty synů Reného a Erica. "Svatba určitě bude. Ale kdy a kde, to zatím neřešíme. Chceme, aby to bylo spontánní. Jestli to bude v Čechách nebo někde v zahraničí, pro nás není podstatné. Kluci už jsou velcí, takže si to všichni pořádně užijeme," svěřila se Blesk.cz Jana, která se svým partnerem žije deset let "na hromádce". Ale zřejmě už nastal ten správný čas, aby se z nich oficiálně stala rodina.

Jana s Reném své syny vychovávají v domě se zahradou za Prahou. "Kluci strašně rádi hrají fotbal a vůbec jsou nejraději na čerstvém vzduchu. A já samozřejmě s nimi," říká Jana. A právě neustálý pohyb s dětmi prý Janě udržuje stále štíhlou a pevnou postavu.

Je jisté, že bývalá modelka, která si bedlivě chrání své soukromí a médiím ještě nikdy neposkytla fotky svých synů, udělá vše proto, aby veselka proběhla v utajení. "S tím stoprocentně počítejte," směje se atraktivní blondýnka, která má už několik let firmu, která se specializuje na výuku etikety pro vrcholové manažery.

Fotogalerie
9 fotografií