"S přibývajícím věkem si dávám pozor na to, co jím, snažím se hodně pohybovat na čerstvém vzduchu a když vyrážím na akci, nikdy nepodceňuji výběr oblečení. Šaty vám mohou pomoct ubrat několik let a kil, ale dokáží udělat i opak," řekla Blesk.cz Jana.

Ukázala nejdražší šperky

Při pohledu na téměř dokonalou postavu Jany každého napadlo, zda za vším není plastický chirurg. "Zatím nemám ani jednu úpravu, ale jak říkám, zatím. Pokud bych v budoucnu měla s něčím problém, určitě se na nějakou estetickou kliniku obrátím," netají se Štefánková.

Bývalá Playmate je matkou dvou synů Reného a Ericka, které vychovává s podnikatelem René Tauberem. Páreček téměř deset let žije na "psí knížku". "Na svatbu se nás ptá každý. Určitě bude, ale nechci říkat kdy. Je možné, že už brzy," naznačuje s potutelným úsměvem Jana, která se v nově otevřeném obchodu s luxusními šperky ujala moderování. Jako každá žena si na klenoty hodně potrpí, ale dva nejdražší nosí stále při sobě.

"Od přítele jsem za každého syna dostala prsten s jejich jménem. Vždy je mám při sobě, jsou to moje nejdražší šperky," prozradila Blesk.cz Štefánková.

Geňa se cpal zmzlinou

Na opening party šperkařského obchodu v obchodním centru Arkády se objevily missky Veronika Chmelířová a Sarah Lilian Fischerová, exmilenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková, Agáta Hanychová s maminkou Veronikou Žilkovou e překvapivě Richard Genzer s celou rodinou.

Ale Geňu s dětmi víc než módní šperky zajímala opodál stojící cukrárna. Když svou manželku Lindu Finkovou umístil k výloze s prstýnky se slovy: "Něco si vyber, já to zaplatím," odkráčel v doprovodu dcery Viktorky a syna Matyáše k pultu se zmrzlinou.

Fotogalerie
9 fotografií