I když je  Bára se svou plnoštíhlou postavou velmi spokojená, v minulosti se dietním záchvatům nevyhnula.

"Když mi bylo sedmnáct, osmnáct, měla jsem o deset kilo méně, než mám dnes, ale oproti spolužačkám jsem byla vyspělejší. Vyzkoušela jsem tehdy čínskou dietu s třítýdenním hodně přísným dietním plánem. Zhubla jsem na 65 kilo a udržela si váhu asi rok a půl," říká půvabná blondýnka, která se pyšní mírami 103-75-111. "Mám své tělo velmi ráda, a taky ho ráda ukazuji. Moc dobře vím, že nikdy nebudu hubená, zdědila jsem proporce po rodičích," usmívá se modelka.

Bára je instruktorkou golfu a studovala na VŠE. Ale kvůli rozjíždějící kariéře modelky před rokem vysokou školu přerušila.

Šanci máte i vy!

K modelingu se dostala úplně náhodou. V rádiu zaslechla, že jedna agentura hledá modelky plus size. Zaslala tam tedy fotky a měla štěstí. Ujala se jí agentka Katarina z agentury Incoming Talents Prague, jež Barboru zastupuje.

"Bára je důkazem toho, jak normální baba s pár kily navíc může prorazit ve světě módy, kde kralují holky s velikostí XS, a vydělávat velmi slušné peníze. Jako agentura dívky plus size vyhledáváme a rádi své řady rozšíříme. Takže pokud mají holky s plnými tvary odvahu, ať se přihlásí," pobízí dívky scouting manager agentury Katarína Zarzycká.

Fotogalerie
4 fotografie