Akcí provázel Petr Vágner, který spolu s celebritami vytvořil na místě nejoriginálnější CEWE FOTOKNIHU v České republice. Ta se skládala z na místě pořízených fotografií celebrit v různých pózách a také z jejich doprovodných textů.

Iveta Lutovská s moderátorem akce Petrem Vágnerem.
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Největší show ale zcela jistě předvedla taneční skupina domorodců z Velikonočního ostrova RAPA NUI,kteří předvedli obecenstvu propracovaný kmenový tanec a kromě sukýnek z rákosu na sobě neměli zhola nic, což v luxusním hotelu v centru Prahy budilo nemalou pozornost.

Domorodí tanečníci z Velikonočních ostrovů Rapa Nui.
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Důležitou informací je bezesporu i fakt, že z každé přihlášené CEWE FOTOKNIHY do soutěže půjde 5 Kč Nadačnímu fondu Pink Bubble, který podporuje onkologicky nemocné pacienty a stejná částka poputuje do Domova pro důstojné stáří Sue Ryder.

Moderátorka Klára Doležalová se na vytvoření své první fotoknihy teprve chystá.
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Nejvášnivější fotografkou se stala moderátorka Klára Doležalová, která si sice ještě na sestavení vlastní fotoknihy nenašla čas, ale v nejbližší době se to chystá napravit.

 „Vždycky mne nesmírně bavilo fotit a s narozením mých dvou dcer dostal tento můj koníček zcela nový rozměr. Monitorovat proměny dětí spojené s jejich růstem je doslova vášeň. Protože jsme s manželem procestovali kus světa, máme mnoho a mnoho fotek z různých exotických míst. Naši přátelé pak nejvíce obdivují  "sběrné" snímky, které pokrývají celou jednu obrovskou zeď nad naším schodištěm v domě odshora až dolů. V poslední době jsem přišla na chuť fotoplátnům. Máme jedno obrovské ze svatby a přesně na výročí 10 let od svatby jsme se pod ním vyfotili i s dětmi. Vznikla krásná fotka, pod kterou se opět plánujeme za 10 let od toho okamžiku vyfotit.“

Více informací o fotoknihách a o soutěži CEWE FOTOKNIHA 2012 se můžete dozvědět na www.cewe-fotokniha.cz.

Fotogalerie
8 fotografií