Martinák bydlel s manželkou a dvěma dětmi v rekonstruovaném bytě na pražském Barrandově. Toužil ale po vlastním domě. Ukousl si tím ale větší sousto, než dokázal strávit. „Petr je skvělý herec. Mylně se ale domníval, že když má nějakou dobu slušné příjmy, je to tak na pořád. Víte, komu není rady, tomu není pomoci,“ míní Ringo a přidává radu: „Nikdy si nepůjčujte ani haléř, myslete na zadní kolečka.“

Známý imitátor se v pořizování nemovitosti pořádně rozmáchl. Jen za pozemek ve Zbuzanech dal přes 3 miliony korun. Za stejnou částku by tam přitom pořídil celý malý domek. Taky ve stavbě domu byl víc než velkorysý. Obývák o rozloze 80 metrů čtverečních, obří garáž pro čtyři vozy a luxusní okna. Jen ta přišla na téměř 2 miliony. Není divu, že měsíční splátky herci banka stanovila na závratných 70 000 korun.     

V té době se kšefty jako na potvoru přestaly hýbat, peněz ubylo a Martinák nesplácel. „Přišel o auto, které měl na leasing, tak jsem mu půjčovala svoje,“ řekla Blesku herečka Dana Homolová, která ve Zbuzanech také bydlí. „Pak si řekl o 15 000 korun. Půjčila jsem mu je, ale s tím, že mi je musí vrátit , stavím dům a počítám s každou korunou. Jenže on se na mě ošklivě obořil. Nakonec jsem z něj dostala 12 000 a už o něm nechci slyšet,“ dodala trpce Homolová.

Rozestavěný dům, v němž Martinák s rodinou bez řádné kolaudace bydlel, už má jiného majitele. Imitátor se odstěhoval neznámo kam. Mobil má vypnutý.

Fotogalerie
3 fotografie