Modelka Agáta Hanychová (27) měla v poslední době nervy na pochodu - pořádně jí na ně totiž zabrnkal její partner Mirek Dopita (28), u kterého se provalilo, že hledá povyražení i jinde, než jen v její posteli... A přitom spolu vychovávají malého čiperu.

Jenže zatím to vypadá, že Agáta nevěrníkovi opravdu odpustila. A život jde dál. Možná o to víc se však nyní Agáta zaměřuje na svého synáčka.

Mateřské instinkty jí však bily na poplach, když Kryšpínovi během pití zaskočilo a začal se dokonce dusit, jak napsal deník Aha! Agáta však nezpanikařila: "Vím, jeto překvapivé, ale umím se o svého syna postarat," dodala s úlevou. K nevěře se příliš vyjadřovat nechce, prý to nemá zapotřebí. Namísto toho raději přidá ještě nějaké střípky z Kryšpínova života.

„Kryšpín úplně odmítl lezení. To ho vůbec nebavilo a nezajímalo. Rovnou se postavil a chtěl chodit,“ pochvalovala si pyšná matka. Z kloučka, zdá se, bude navíc pořádný chlap. To je vidět už teď – váží 11 kilo a je hodně velký. Své vrstevníky převyšuje skoro o hlavu. „Má být po kom. Jeho tatínek je veliký,“ konstatovala Agáta, i když nepřiznala, jestli to nemyslí třeba dvojsmyslně - Dopita také může být veliký blázen, když se pustil na tenký let záletnictví a ohrozil tím vlastní rodinu.

Fotogalerie
6 fotografií