Anna Geislerová (35): Geniální herečka, nápaditá módní návrhářka, matka dvou dětí a donedávna i majitelka cukrárny. I když trávila při rozjezdu svého podnikání v cukrárně nepřetržitě několik týdnů, nestačilo to. Zákazníci si cestu za sladkostmi v ulici, kde bydlí herec Luděk Sobota, zkrátka nenašli. Cukrárna byla uzavřena.

Zdeněk Podhůrský (53): Ferda Mravenec, práce všeho druhu. Přesně tahle charakteristika vystihuje Zdeňka Podhůrského. Hraje, zpívá, moderuje a donedávna i podnikal. Před časem ale začala mít jeho palačinková restaurace a také galerie velké potíže. Obojí musel zavřít. Herec se ale zpátky neohlíží, odvážně chystá další projekty.

Roman Skamene (57): Hvězda filmu Princ a chuďas či Bony a klid přecenila svoje síly. Ač mohl v pohodě přežívat jako slušný herec, nedalo mu to a nechal se po revoluci zlákat na podnikání. Otevřel si hospodu, jenže se mu nedařilo. Zabředl do kolotoče půjček, zažil vydírání, zradu od blízkých lidí. Spadl až na dno. Ani teď se mu nedaří o mnoho lépe, často bývá prý k vidění se sklenkou v ruce.

Fotogalerie
6 fotografií