Středeční výstup Ivety Bartošové ve VIP zprávách na FTV Prima byl opět výživný. Zpěvačka si šlapala na jazyk, nepřítomně se usmívala a rozplývala se nad svým milencem Josefem Rychtářem, který svou exmanželku Darinu už dvakrát dohnal ke kolapsu a do nemocnice. "Pepa je moc hodný člověk. Maximálně by zabil myš, není vůbec agresivní!" myslí si Iveta.

Rychtářovy výpady v domě Dariny o jeho dobrotě ale moc nevypovídají. I když soud před dvěma týdny manžele Rychtáře rozvedl, vyhroceným situacím v jejich domě konec zřejmě hned tak nebude. Sanitka v Říčanech zasahovala v neděli už podruhé. Prvně to bylo, když se mezi Rychtářem a jeho ženou rozpoutala hádka a Darina po ní skončila s mrtvičkou v nemocnici. Teď to ale nebylo ze zdravotních důvodů, problém byl psychický.

"Darka zkolabovala. Volali jsme záchranku, měla totiž vysoký krevní tlak. A nejen to. Řekla mi, že se zabije!" prozradil Blesku Josef Rychtář. Lékaři Darinu ošetřili v říčanské nemocnici, kam za ní přijeli kromě Josefa i oba synové, Honza a Pepa.

Bartošová asi žije v jiné realitě. Na jeviště se s mikrofonem ale plánuje vrátit. V brzké době ale velkolepý comeback neplánuje. "Teď není doba na zpívání a podávání dobrého výkonu," myslí si Iveta.

 KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Blesk.cz čtěte ZDE a na Ahaonline.cz ZDE

Fotogalerie
10 fotografií