Často se stává, že výzvy zoufalých žen jsou vyslyšeny už pozdě. Tak tomu může být i v tomto případě. Rychtářová tvrdí, že jí exmanžel vyhrožoval. „Rozkopal televizi a zničil lustr. Křičel před policisty, že oddělá a uškrtí holýma rukama mě i právničku,“ řekla Darina.

Policie ale jen bezmocně přihlížela, proto Darina utekla do bezpečí ke staršímu synovi. „U Pepy jsem ale jen přespala a teď cestuji ke švagrové do Liberce,“ prozradila Rychtářová a dodala: „Už to bylo doma neúnosné. Mám strach o život. Doufám, že se to po zveřejnění začne konečně hýbat. U švagrové počkám, až se situace doma uklidní.“

Rychtář: Já i Darina potřebujeme psychologa

I když se Rychtář přiznal k demolování věcí, policie je prý nahraná. „Zničil jsem svůj majetek, takže s tím nemůžou nic dělat,“ řekl Blesku Rychtář, který popírá, že by manželku ohrožoval: „Kdybych jí chtěl ublížit, tak už bych to udělal.“

A dramatickou nedělní situaci, při které zasahovala kromě policistů i záchranka, opět obrátil proti manželce. „Přísahám na život svých dětí, že mi řekla, že se zabije,“ říká Rychtář. „Když to chce Darka hrotit, tak doložím svědecky, kdy a kolikrát se pokusila o sebevraždu. Kdybych věděl, jak mě bude špinit, tak bych ji nechal zavřít do blázince. Třeba na den nebo dva… Ale asi bychom potřebovali psychologa oba dva,“ dodal.

Probíhá policejní vyšetřování

Policie vyšetřuje, co se v neděli odehrálo. „Výsledky budeme vyhodnocovat, abychom zjistili, jestli se jedná o trestný čin, nebo přestupek. Protože zatím nemáme výpovědi všech osob, nemůžeme poskytovat bližší informace,“ řekl Blesku policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Blesk.cz čtěte ZDE a na Ahaonline.cz ZDE

Fotogalerie
11 fotografií