Josef a Darina Rychtářovi se shodli na tom, že se ujmou Ivety Bartošové, která se z psychiatrie na Petříně vrátila v zuboženém stavu. „Dohodli jsme se, že si Ivetu vezmeme k nám do Říčan na čas domů. Dostala pokoj a manželka postel povlékla červeným prostěradlem. Iveta nebyla zvyklá jíst, a tak jsem se rozhodl, že jí budu vyvářet. Vždyť to byla troska,“ svěřuje Rychtář.

Ivetě vyvářel vydatné polévky, zakázal jí semínka, na kterých byla do té doby závislá, a ve finále jí přinášel i zákusky z cukrárny. „Řekl jsem si, že potřebuje cukry,“ komentuje Rychtář.

Spí s ní, nebo ne? Rychtář mlží

Manželka Darina byla s Ivetou největší kamarádka, ale jednoho dne se společně u stolu sešla Iveta, manželé Rychtářovi, jejich syn a synovec. „Ráno manželka objevila na kraji postele na tom červeném prostěradle dva bílé flíčky a dostala záchvat. Prý je to ejakulát a s Ivetou musel někdo spát. Buď já, syn, nebo synovec,“ popisuje Rychtář.

„No prostě blbost. Kdyby to byl ejakulát, tak bude asi vprostřed. Tohle byla šlehačka z větrníku,“ pokračuje. Darina se ale naštvala, prostěradlo svlékla a schovala. „Uklidnila se, až když jsem ji vybídl, že ty dva flíčky dáme na rozbor. Já prostě s Ivetou nic neměl a kluci taky ne,“ míní rychtář.

Darinu to prý trochu uklidnilo, stejně ale Ivetě položila otázku: „Co ty fleky znamenají?“ Iveta se urazila a odmítla reagovat. „No potom se objaly, udobřily se, ale v manželce ten vztek, pro mě nepochopitelný, zůstal a Ivetu z baráku stejně vyhodila,“ sděluje Rychtář a dodává: „A tak jsem se naštval a řekl, když půjde Iveta, půjdu i já.“ Když se Pepy Rychtáře zeptáte, jestli má s Ivetou intimní styk, jestli s ní spí, odpoví: „Já s Ivetou spím a nespím. O tomhle se nemluví,“ řekl na závěr Rychtář.

Fotogalerie
7 fotografií