„Iveta je desetkrát citlivější než jiné ženy. Náš rozchod snášela hodně těžce. Pohádali jsme se, byla nervní, křičela a pak s Arturem bourali,“ prozradil Blesku Martucci. „Iveta se bojí, že Pepu ztratí. Chce ho mít jen pro sebe, je šťastná, když je s ním. A vím určitě, že ho miluje, doufala, že si ji vezme. Jenže Pepa se netají tím, že se nerozvede, a Iveta vydírá,“ zavolala do Blesku žena, která tvrdí, že je kamarádkou zpěvačky. Není jediná, která si myslí, že za úterním kolapsem Bartošové stojí vztah s Josefem Rychtářem.

„Pan Rychtář nemá čisté svědomí! A to jsem mu otevřeně řekl. Dal Ivetě prstýnek, líbal se s ní, rozhlašoval do médií, že ji miluje a mluvili o svatbě. A teď všechno popřel a tvrdí, že se snaží zachránit své manželství. To je jasné, že to Ivetu ničí. Neznám ženu, které by se to nedotklo,“ řekl Martucci. „Rychtář hodil zpátečku, protože ten, kdo zná zákon, dobře ví, že pokud nechce ztratit majetek, musí tvrdit, že manželce nebyl nevěrný. Jinak žena bere všechno,“ dodal.

Fotogalerie
8 fotografií

A to prý zpěvačku rozrušilo a na 24 hodin přivedlo do nemocnice. Hrabě je o tom prý přesvědčen proto, že ví, jak Bartošovou odrovnal konec vztahu s ním. „Když jsme se rozešli, tak ji to hodně ranilo a vzala to zle. Seděli jsme ve vaně, kouřili doutníky a já jsem jí řekl, že ty tři měsíce s ní mě pořádně vyčerpaly. Byl jsem ve stresu a potřeboval jsem dovolenou. Nejdřív to vypadalo dobře, ale pak jsme se pohádali,“ prozradil Martucci. Iveta pak údajně utekla ze zámku, toulala se sama italským Garganem, a dokonce ji podle informací Blesku hledala i policie. Svědkem jejího zkratu byl prý také syn Artur.

„Nechci špinit jméno Ivety. Kdybych ale odtajnil všechno, co vím a co se stalo, plnil bych titulní stránky nejméně týden. Nebudu však Ivetě ubližovat,“ řekl hrabě. „Arturovi jsem dal 500 eur, moji účetní kreditku a Ivetě jsem vysvětlil, že i po našem rozchodu může na zámku zůstat tak dlouho, jak chce. Jenže ona byla naštvaná, dva dny poté bourali a Artur málem přišel o život,“ dodal Ital.