Tyto celebrity se nechaly plasticky vylepšit

Fotogalerie
18 fotografií

I muži mají své dny…

Do větších úprav zevnějšku se většinou chlapi moc nehrnou. A pokud ano, všichni „vylepšení“ pak opakují, že šlo jen a jen nutnost a nikoli o slepou touhu po dokonalosti.

Víčka si nechal upravit třeba herec Jiří Langmajer (minimálně dvakrát), prezident Václav Klaus, zpěvák Michal David, Martin Maxa či herec a moderátor Jiří Krampol.

Ony plastiku nepřiznaly

Iveta Bartošová (45), zpěvačka: Jednou vypadá lépe, podruhé hůře, občas se nechá zavřít na kliniku krásy. Spekulovalo se že podstoupila odsání tuku ze stehen a hýždí nebo operaci víček. Přiznává „různé drobné zákroky“, otázkou je, co si pod tím pojmem představit.

Hana Zagorová (64), zpěvačka: Ví snad, kde koupit elixír mládí? Odborníci se spíš přiklánějí k verzi, že podstoupila nějaká vylepšení. Zpěvačka to však popírá a  nedávno zdůraznila, že ji těší, jak vypadá. Přiznala jen prodloužení vlasů a zahuštění řas.

Eliška Bučková (22), modelka: Bývalé České Miss během pár měsíců zázračně povyrostlo poprsí. Modelka ale stále dokola vytrvale mlží. Stačí ovšem vidět fotky z loňska a porovnat je s letošními. A push-up podprsenka v tom určitě roli nehraje…

Yvetta Blanarovičová (47), zpěvačka: Patří k ženám, které nejen o svém věku nemluví. V poslední době se spekuluje, že i ona podlehla touze po bujném dekoltu. Sama ale dokolečka tvrdí, že skvělou práci odvádějí jen speciální podlepené náplasti pod prsy.