"Je to pro mě obrovská výzva. Doufám, že VIP Zprávy boudou mým přičiněním jiné a ještě lepší," říká Pomeje, který se v konkurzu utkal s dvacítkou uchazečů. O moderátorské křeslo bojovala manželka Leoše Mareše Monika, Bořek Slezáček, Hana Mašlíková nebo Tereza Zimová.

"Jiří Pomeje byl jednoznačně nejlepším kandidátem, potvrdil to v kamerových zkouškách. Jeho živelný způsob moderování určitě mnohé překvapí, jsme ale přesvědčeni, že vnese do pořadu novou energii a velkou dávku mužného šarmu. Báře Niničové děkujeme za její působení v moderátorském týmu a přejeme hodně štěstí," uvedla ke změně na moderátorském postu šéfka zpravodajství Jitka Obzinová.

Do 16. března se bude s Ivanou Gottovou a Laďkou Něrgešovou střídat Bára Niničová, která na vlastní žádost VIP zprávy opouští. Pomeje se divákům FTV Primy představí 18. března.

Jiří si zahrál v několika filmech, např. Čekání na Patrika, Muka obraznosti, Nahota na prodej nebo Playgirls, produkoval trilogii Kameňák, pohádku Z pekla štěstí nebo Andělskou tvář.

Fotogalerie
4 fotografie