I když kamerové zkoušky na post třetí moderátorky VIP zpráv proběhnou až zítra (čtvrtek), na místo třetí moderátorky, ale i moderátora, se už hlásí první zájemci. "Ve chvíli, kdy Bára oznámila konec, se nám ozvalo velké množství atraktivních zájemkyň. Jméno pana Pomejeho je ale možnost, která se nám strašně líbí. Jde o věc, s kterou dál chceme pracovat. Vyzkoušíme ho i před kamerou. Je v nejužším výběru," řekl Blesk.cz šéf PR oddělení Prima Family Marek Winkler.

A kdo by kromě Pomeje mohl ještě uspět? Tady je pět vyvolených Blesk.cz a je na vás čtenářích, koho si vyberete na místo odcházející Báry Niničové.

Iveta Bartošová (45) - tahák na diváky

Není žádným tajemstvím, že kdykoliv se problematická zpěvačka objeví v reportáži  VIP zpráv, rapidně se zvedne sledovanost. Tudíž by její přítomnost jako moderátorky byla velkým přínosem. Ale na druhou stranu víme, jak je to se spolehlivostí a psychickým stavem Ivety. Tady platí - jednou jsem nahoře, jednou dole. A aby na poslední chvíli produkce řešila, kdo za Bartošovou, která sebou po stopadesáté někde sekne a skončí v nemocnici, pořad odmoderuje, je nemožné.

Jiří Pomeje (45) - spása lidských trosek

Zkrachovalý producent a exmanžel Ivety Bartošové by se rád viděl v televizi a lidu předával svá moudra, ale obáváme se, že to neklapne. Jeho oslovení hele, chlape nebo kamaráde, a rady typu "rozhodně neskákej", sice fungují v nočním vysílání rádia Frekvence 1, ale na obrazovku před osmou hodinu večerní nepatří.

Hana Krampolová (50) - blbá blondýna

Manželka Jiřího Krampola by byla velkým oživením vedle stávajících moderátorek. Infantilní stárnoucí blondýna by občas do studia mohla vzít svojí fenečku Žanetku, čímž by mohla přetáhnout diváky pořadu ČT Chcete mě, který moderuje Marta Kubišová. Akorát to má jediný háček, veškeré vybavení studia by muselo být napevno přišroubované. Co kdyby se Hance něco zalíbilo ...

Julie Zugarová (24) - silikonová sexbomba

Modelka s největším silikonovým poprsím a rty přifouklými jako kačer by na postu moderátorky byla největší raritou u nás. Julie by sice nemohla opustit moderátorský pult, protože by jí hrozilo přepadnutí dopředu, ale kolik mužů hladově dychtících po silikonových kráskách by hltalo obrazovku, si ani nechceme pomyslet.

Ladislav Hruška (33) - divoká karta Blesk.cz

Nejkontroverznější reportér zpravodajství televize Prima. Diváci ho buď milují, nebo nenávidí. Hruška je úderný, excentrický a pohotový. Z jeho reportáží doslova stříká napětí. Konečně by zprávy o slavných dostaly potřebné tzv. koule. Láďo, chceme tě ve VIP zprávách!

Fotogalerie
16 fotografií