Kostková si sobotní den v Čestlicích opravdu užila. "Ve vodním světě jsme tady byli naposledy před třemi lety, kdy byl Toník ještě malinký. On se mnou absolvoval i medovou proceduru v sauně, protože na saunování je zvyklý," pochlubila se herečka, která nebyla jedinou hvězdou ze seriálu FTV Prima, která si víkend zpříjemnila návštěvou akvaparku.

S manželkou Isabelou a dcerami Pamelou a Patricií vyrazil do Čestlic Pavel Soukup, představitel seriálového Roberta Vejnara. Ten byl v sauně úplně poprvé.

"Měl jsem pocit, že snad omdlím, jaké mi tam bylo vedro. Ale pak jsem se zchladil v ledové vodě a cítil se skvěle. Musím říct, že tento finský způsob života považuji za velmi osvěžující," řekl herec. Jeho žena si nenechala ujít medový saunový ceremoniál.

Vendula Křížové, která je partnerkou Oldřicha Víznera (65), se na veřejnosti moc neobjevuje. Tentokrát ale ukázala své děti i Víznerova vnoučka Maxíka. "Kdybych mohla, nechala bych se tu rozmazlovat hodiny," svěřila se Křížová po masáži.

Adamec blbnul se synem

Ve vodním světě strávil pár příjemných hodin také režisér seriálu Jiří Adamec se svým synem Daníkem.

"Já mám vodní zařízení tohoto druhu rád, protože je tam teplo a příjemná voda. Je to ideální prostředí pro děti, které se tu opravdu vyřádí. Když jsme přišli se synem domů, doslova padl do postele jako podťatý. Přiznám se, že na mě taky padla únava, ale já si ji na rozdíl od syna nemohl dovolit, protože mě ještě čekala nějaká práce," smál se režisér.

Fotogalerie
13 fotografií