"Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru!!" Napsala Veronika Řepková na svůj Facebook. Tím však rozpoutala další válku mezi svými rodiči a navíc těhotnou partnerkou Řepky Vlaďkou Erbovou. Ta se začala bránit a osočila její matku ze špatné výchovy.

"Jsem taky matka a na místě Renaty bych měla strašný strach o Verču, protože si myslím, že se její chování vymklo zcela výchovnému vlivu a kontrole Renaty. V podstatě v tom cítím volání o pomoc a ačkoli na to Tomáš opakovaně upozorňoval, Renata evidentně neslyší. Podobná vyjádření na sociálních sítích mohou být trestná. Za situace, jaká je, je to věc především její matky," řekla Blesk.cz Erbová.

Jenže Veronika není jediná, která svému otci a jeho těhotné přítelkyni nemůže přijít na jméno. Rasistickými nadávkami se ohání i aktuální partner Renaty Řepkové, Václav Vokál.

Po dceři útočí na Řepku s Erbovou tvrdě i přítel manželky Vokál

Současný přítel Řepkové na svém facebookovém profilu zvěřejňuje pichlavé poznámky na stěhování Tomáše Řepky a Erbové do Českých Budějovic a jejich práci pro nadaci.

"Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Jenže exsparťanskému bouřlivákovi Tomáši Řepkovi (38) »hořela« kariéra, a tak přesídlí do Českých Budějovic i s celou rodinkou... No, tak to abychom začali pomalu balit, když se budeme přesidlovat všichni," napsal Vokál na svou zeď na Facebook, kde je zaregistrován jako uživatel Franta Jetel Previt Grassel. To napsal pod společnou černobílou fotografii s rodinou Řepky, kde je vyfocen s Renatou a s jejími dětmi. Narážel tak na to, že má vlastně jeho "pravou rodinu" u sebe v Praze.

Tohle je však slabý odvar toho, co píše dál. Nad fotografii, která vznikla při focení charitativního kalendáře pro nadaci Rakovina věc veřejná, kde Řepka holí Erbové hlavu, napsal "1939 Osvětim", což velmi zavání antisemitismem. Dál ve svých komentářích pod fotkami, které si věsí na zeď stránky , s nadávkami nešetří. Erbovou oslovuje jako "cigura nebo svině černá". Když ho jeho přátelé upozorňují na to, že už to se svou nenávistí přehání, ohání se tvrzením, že přece nemá Erbovou a Řepku v přátelích. Jenže na jeho nezabezpečený facebookový profil se může dostat každý...

Fotogalerie
12 fotografií